Friday, 2024-03-29, 5:40 PM

VideoTutorial

Menul site-ului
Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total of answers: 8731
Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Forma intrarii
Cautare
Statistici
free counters
Sustine-ne
Principala » 2011 » November » 1 » Microsoft va introduce un nou mecanism activare pentru Windows 7
2:45 AM
Microsoft va introduce un nou mecanism activare pentru Windows 7

"Metodele falsificatorilor au evoluat, dar si noi am evoluat” declara Joe Williams, directorul programului Windows Genuine Advantage (WGA), stiti voi,WGA-ul este verificarea aceea de care nu trec windows-urile trase de pe net prin metodele (bittorrent si Direct Connect) sau mai pe intelesul tuturor, windows-uri date jos cu: ODC, Strong DC, DC++, uTorrent, BitComet .

Nici cei care au pus deja mana pe un windows 7 cu un crack destept nu vor scapa, se pare ca si acele windows-uri vor fi verificate prin Automatic Updates. Pana acum nu stiu daca exista cale de scapare, poate o fi o portita si anume inchiderea update-urilor definitiv, nu stiu ce sa spun, incercati si voi, ma refer la cei cu windows-uri piratate, insa sunt convins ca in Romania nu exista windows-uri piratate, sau sunt ???

Va fi schimbat chiar si utilitarul prin care se descarca si instaleaza update-urile, acesta va fi schimbat pentru prima oare pe windows 7, probabil vor baga in el tot felul de instrumente "folositoare”, ca sa "imbunatateasca” sistemul de operare nu va ganditi la altceva.

Noul sistem de activare va fi introdus pentru toate sistemele de operare cu exceptia Windows 7 Starter si Windows 7 Basic, deoarece acestea doua nu prea sunt piratate, faza asta seamana cu furtul oglinzilor de la masini, ati vazut voi Dacia Logan cu oglinzile furate?

Sa vedem ce-o sa iasa, pun pariu de maine n-o sa mai gaseasca nimeni windows 7 pe torrente sau pe hub-uri si vor da buluc la magazin sa-si cumpere ” windows seven ", hai ca sunt haios rau !

Dupa cum stim, mereu a fost o lupta, pe de o parte compania Microsoft pune la punct tot felul de metode anti-piraterie care mai de care mai avansate, iar pe cealalta parte a baricade crack-erii care sparg in timp record toate metodele de validare si protectie, sa vedem cat timp va tine piept pirateriei noua metoda pusa la punct de compania Microsoft, pentru celebrul lor produs Windows7 .

Imi aduc aminte de o faza foarte tare, cu toate ca este cat se poate de serioasa, la o conferinta de presa se lanseaza un film pe BluRay si odata cu acel film se lansa si o metoda revolutionara de protectie a continutului, de la finalul conferintei nu trecusera  nici 24 de ore si filmul respectiv il puteai gasi pe torrente sub forma unui rip de pe BluRay, rusinos nu ?

Oare de maine vor intra trackerele in faliment ?

Vizualizari: 760 | Adaugat de: yulian | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 0
Name *:
Email *:
Code *: